Dus je wil graag leren naaien?

...voor jezelf, je partner of je kinderen, om leuke kleding, accessoires of (kraam)cadeaus te kunnen maken?

Misschien heb je ooit op naailes gezeten en wil je je oude hobby weer oppakken?

 

Ik ben Tiffany en ik run De Modepraktijk, een creatieve plek waar je kunt leren naaien, je naaivaardigheden en -technieken bijspijkeren en ongestoord aan je creaties werken.

In juli 2019 heb ik het diploma costumière behaald bij het instituut Cuppens-Geurs.

Kleding maken is mijn grote passie en sinds kort heb ik mezelf voorgenomen om vrijwel heel mijn eigen garderobe zelf te naaien!

Kom je bij mij op naailes, dan zal ik jou, als beginner, wegwijs maken in de wereld van de zelfmaakmode. 

Ook als je al goed kan naaien, kun je je naaitechnieken verdiepen en kan ik je helpen om patronen op je eigen maten aan te passen! 

Om een rit naar de fourniturenwinkel te besparen, kun je bij mij ook fournituren aanschaffen (patroonpapier, garen, naalden, ritsen, versteviging, proefkatoen,...)

Wees gewaarschuwd! 

Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan wil je al snel niets anders meer dan patronen uitzoeken, stof knippen en achter je naaimachine zitten. Om nog maar te zwijgen over stoffen shoppen… de naaikoorts ligt altijd op de loer.

Gelukkig kun je je voortaan bij de Modepraktijk helemaal laten gaan in je naaigekte, niemand die daar raar van opkijkt☺

 

De lesruimte

cursusruimte atelier Modepraktijk naailes Nieuw Bergen

Het lichte atelier biedt ruimte voor maximaal 3 cursisten. Uiteraard kun je tijdens de les gratis gebruik maken van de naai- en lockmachines, het aanwezige materiaal (tekenmateriaal, scharen, strijkijzer, enz.) en inspiratie opdoen in de vele patroonboeken en naaitijdschriften.

Lesruimte atelier naailes in Nieuw Bergen Modepraktijk